Divendres passat es va celebrar l’Erasmus welcome

Internacional — 25 septiembre 2018

L’Escola es va omplir d’estudiants estrangeres durant la jornada de benvinguda Erasmus que es va celebrar a la biblioteca del centre Velluters la passada setmana.

 

Com tots els anys, les alumnes que vénen amb mobilitats Erasmus tenen dues setmanes per a visitar les distintes classes de les nostres especialitats i decidir quines assignatures de l’EASD les interessen. Les 40 nouvingudes s’incorporaran a les aules com a alumnes pròpies, amb els mateixos drets i obligacions, durant almenys un semestre.

Moltes professores i professors de l’EASD valoren positivament tindre Erasmus a classe: “Els alumnes estrangers enriqueixen molt la classe perquè ens aporten altres formes de treballar. La major part dels que vénen del nord i centre d’Europa treballen amb més intensitat i tenen molt clar per què estudien disseny”, ens conta Xavi, professor de gràfic.

Les visitants d’enguany tornen a ser majoritàriament xiques, provenen d’universitats de 12 països i sumen 15 nacionalitats diferents. Les seues universitats d’origen són d’Alemanya, Bèlgica, Eslovènia, Finlàndia, França, Hongria, Itàlia, Irlanda, Lituània, Polònia, Portugal i Turquia.

CLASSES D’ESPANYOL
Unes 30 estudiants ja han acabat un curs gratuït d’espanyol per a estrangeres a l’EASD que facilitarà la seua integració a les aules. A més a més, durant aquest semestre cursaran una assignatura de llengua espanyola que les donarà 6 ECTS.

Des de l’Oficina Internacional de l’EASD us animem a acceptar-les a classe i donar-les la benvinguda.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest