Eleccions Consell de Centre 27 de novembre

Alumnado - Estudios - Internacional - Subdirección — 29 octubre 2018

RESULTATS DEFINITIUS / RESULTADOS DEFINITIVOS

La Junta Electoral ha comunicat els resultats oficials, per tant, els següents candidats són els nous consellers.  La Junta Electora ha comunicado los resultados oficiales, por tanto, los siguientes candidatos son los nuevos consejeros.

PROFESORAT

Sonia Hernández

Pablo Moreno

Ofelia Hiraldo

Eva López

PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS

Saez Vives, Jose Vicente

ALUMNAT

López Martínez, Victoria

Santos Hernanz, Víctor

Dolz Uribarri, Silvia

Torres Jiménez, Sergio

 

CANDIDATURES DEFINITIVES/ CANDIDATURAS DEFINITIVAS.

El divendres 16 de novembre la Junta Electoral per a les Eleccions a Consell de Centre 27 de novembre de 2018, va alçar a definitives les candidatures següents:

El viernes 16 de noviembre la Junta Electoral para las Elecciones a Consell de Centre de 27 de noviembre de 2018, va elevar a definitivas las siguientes candidaturas:

PROFESSORAT

Albiol Edo, Genoveva

Navarro Diego, María

Moreno Meseguer, Pablo

Hiraldo Lores, Ofelia

Cervera Hernández, Sonia

Pastor Climent, José Carlos

López González, Eva

ALUMNAT

López Martínez, Victoria

Haro Rodríguez, Fernando

Santos Hernanz, Víctor

Dolz Uribarri, Silvia

Torres Jiménez, Sergio

PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS

Saez Vives, Jose Vicente

 

 

CANDIDATURES I TERMINI /CANDIDATURAS Y PLAZO

El pròxim 27 de novembre se celebraran eleccions al consell de centre de l’EASDV. En este òrgan de control i gestió estan representats tots els col·lectius de la comunitat educativa. Enguany estan cridats a les urnes els professors i professores, el Personal d’Administració i Serveis i els quatre representants de l’alumnat. Per tant, no solament t’animem a participar votant, sinó també a participar presentant-te a les eleccions com a representant del teu col·lectiu.

Incloem el document oficial de presentació de candidatures que podeu lliurar des de hui 29 d’octubre fins al 9 de novembre de 2018 en l’Administració de Velluters.  Pren partit i decideix el present i el futur de l’EASDV.

En aquesta mateixa notícia, anirem incloent totes les novetats

Candidatura Cast | pdf | 106.8 KiB

Candidatura Val | pdf | 107.8 KiB

El proximo 27 de noviembre se celebrarán elecciones al consejo de centro de la EASDV. En este órgano de control y gestión de la EASDV están representados todos los colectivos de la comunidad educativa. Este año están llamados a las urnas los profesores y profesoras, el Personal de Administración y Servicios y los cuatro representantes del alumnado. Por tanto, no sólo te animamos a participar votando, sino también a participar presentándote a las elecciones como representante de tu colectivo.

Incluimos el documento oficial de presentación de candidaturas que podéis entregar desde hoy 29 de octubre hasta el 9 de noviembre de 2018 en la Administración de Velluters. Toma partido y decide el presente y el futuro de la EASDV.

En esta misma noticia, iremos incluyendo todas las novedades

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest