Elena Ventura, guanya el concurs de vídeo «30 aniversari Erasmus»

Fotografia - Internacional — 21 noviembre 2017

L’alumna de Fotografia de l’EASD de València Elena Ventura Marco, ha rebut el primer premi de vídeo del concurs Erasmus= + Europa + Futur pel seu treball anomenat Budapest. Aquest concurs convocat per distintes institucions educatives commemora el XXX aniversari del naixement del programa Erasmus d’intercanvi d’estudiants d’ensenyaments superiors arreu d’Europa.

El certamen, que contemplava les categories de microrelat, fotografia i vídeo, vol reconèixer el treball d’estudiants locals que han gaudit de mobilitats Erasmus el curs 2016-17.

Elena, estudiant de 4t de Fotografia i creació audiovisual, va obtindre l’any passat una beca en la Budapest Metropolitan University of applied Science d’Hongria per a estudiar durant un curs sencer:

«Es una satisfacció que valoren el meu vídeo Budapest. En realitat el vaig fer espontàniament com a record i homenatge als moments que vaig passar amb els meus companys a Budapest. Aquesta experiència ha estat molt positiva per a mi i anime als estudiants a que se’n vagen d’Erasmus perquè ho recordaran per sempre», afirma Elena.

La cerimònia pública de lliurament dels guardons serà dijous 23 de novembre a les 19h a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Les entitats convocants són la pròpia Conselleria, Europe Direct, la Delegació del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes i les universitats de la Comunitat Valenciana.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest