Glup, Fira de l’autoedició

Exposiciones // 3 Octubre 2014

El primer divendres d’octubre es va celebrar la primera edició de Glup Fira de l’Autoedició a la seu de Velluters de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

L’associació d’estudiants Drop360, organitzadora de l’event, són un centre de creació i difusió de tallers formatius al camp del disseny i la comunicació. La seua funció és connectar estudiants, talleristes i espais, tot oferint un servei que aspira a completar el que consideren la deficient formació universitària actual.

Amb el títol Creatividad en estado líquido, la fira va reunir a joves creadors i creadores de fanzines, joies i fins i tot taules de skate, que van posar a la venda els seus treballs a la Plaça Viriato, front a l’Escola.

Durant tota la jornada deu coneguts graffiters de l’escena urbana local van pintar uns grans panells a la façana de l’escola acompanyats dels seus inseparables altaveus.

Un vídeo de Ricardo Navarrete, professor de l’Escola de l’especialitat d’audiovisuals, ha registrat la intensa activitat dels convidats i creadors durant el divendres 3 d’octubre. Es pot veure al nostre web: Galería/Vídeos.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest