L’alumnat de l’assignatura Disseny de Moda Infantil, de 2n curs de Disseny de Moda, presenta una col·lecció en FIMI

Alumnado - Estudios - Moda — 28 enero 2023

L’Escola Superior de Disseny de València  torna a presentar el treball dels seus estudiants de Disseny de Moda a FIMI, la Fira Internacional de Moda Infantil i Puericultura durant els dies 26, 27 i 28 de Gener de 2023.

L’alumnat de l’assignatura Disseny de Moda Infantil, de 2n curs del Grau d’Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda, presenta enguany Escapisme Sensorial una col·lecció per a xiquets i xiquetes de 8 a 10 anys inspirada en la natura i la tecnologia, així com en la virtualitat i el físic. Totes les propostes reverberen influències naturals, reflectides des de diferents òptiques estilístiques.
Les textures, els detalls i els artificis es tradueixen en teixits amb efectes tornassolats, tot això combinat per a crear solucions de disseny agossarats i sorprenents. Entre la paleta de color, els tons pastel marquen la línia entre allò digital i allò físic, i es com- pensen amb colors enèrgics i vibrants que transmeten l’energia galàctica de la tendència treballada.

L’estand ha sigut dissenyat per l’alumnat de l’assignatura de Projectes d’Arquitectura Efímera de 2n curs de Disseny d’Interiors. Entre les moltes i fantàstiques propostes presentades s’ha seleccionat el treball de Rafael Peinado Grau. Posteriorment s’ha desenvolupat i muntat l’espai expositiu amb la coordinació de les docents.


Amb aquesta iniciativa l’Escola Superior de Disseny de València pretén donar a conéixer el treball de l’alumnat de l’especialitat de Disseny d’Interiors I de Disseny de Moda, amb la intenció de vincular especialitats, fer de planter i pont entre fabricants i alumnat de disseny.

Un projecte de:
María Valentina / Sandra Martí Ruiz / Rocío Lloret / Patricia Sánchez / Ana Ayuso / Irati Berastegi / Noa Contastino /  Roser Gil /Angela Lara / Ionela  Bona / Paula Calabrese / Cristina Ramos / Claudia Sayago / Marta Martínez / Celia Ramos / Amaya Ruiz / Marta Sanchis / María Sebastián
 
Coordinat per:
Amparo Alfonso / Almudena Cruz / Raquel Macías / Laura Peña / María Melgarejo/ Lara Llop / Carmen Martínez /  Mercè Solar
 
Amb la col·laboració de:
Annud https://annud.es/ (instagram annud.concept)easdvalencia, interiores_easdvalencia, annud.concept , rafapeinadoo, mercesolar, mmlgbel, larisssima, master_moda_sosteible_easdv
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest