Reuniones informativas Erasmus 2019-20

Internacional — 10 octubre 2018

La setmana vinent celebrem les reunions informatives per a tots i totes les alumnes que desitgen fer una mobilitat Erasmus el pròxim curs. El calendari és el següent:

  • Dijous 18 d’octubre, saló d’actes de Velluters, 13.30h.
  • Dijous 18 d’octubre, saló d’actes de Velluters, 15h.
  • Divendres 26 d’octubre, aula 2.5 de Vivers, 11.3oh.

Durant les trobades parlarem sobre la convocatòria 2019-20, com realitzar la sol·licitud, els requisits generals per a participar, el portfolio, el certificat d’anglès, l’ajuda econòmica i les destinacions.

Si estàs en 2º o 3º, aquesta és la teua convocatòria. No hi faltes! A més a més, tindreu ocasió de preguntar-nos tots els vostres dubtes.

 

La próxima semana celebramos las reuniones informativas para todos y todas las alumnas que deseen hacer una movilidad Erasmus el curso que viene. El calendario es el siguiente:

  • Jueves 18 de octubre, salón de actos de Velluters, 13.30h.
  • Jueves 18 de octubre, salón de actos de Velluters, 15h.
  • Viernes 26 de octubre, aula 2.5 de Vivers, 11.3oh.

Durante los encuentros hablaremos sobre la convocatoria 2019-20, cómo realizar la solicitud, los requisitos generales para participar, el portfolio, el certificado de inglés, la ayuda económica y los destinos.

Si estás en 2º o 3º, esta es tu convocatoria. ¡No faltes! Además se dará espacio a vuestras preguntas sobre ulteriores detalles.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest