Taller de videodansa a la seu de Vivers

Fotografia - Grafico — 13 abril 2016

El dimecres 20 d’abril tindrà lloc el workshop de videodansa a la seu de Vivers, realitzat en col·laboració amb el Conservatori Superior de Dansa de València i coordinat per Amparo Sánchez i Gràcia Sarrión, professores de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

El taller, que va ser presentat el dimecres 6 d’abril, està adreçat als alumnes de l’assignatura de Videocreació dels Estudis Superiors de Disseny Gràfic, Itinerari de Fotografia i Creació Audiovisual i als alumnes de l’assignatura de Coreografia dels Estudis Superiors de Dansa. Té una durada de 10 hores repartides en dues sessions i el seu objectiu és convertir-se en un espai d’aprenentatge, experimentació i creació per part dels alumnes de les dues especialitats amb la finalitat de potenciar la interdisciplinarietat dels nostres estudis i obrir diferents camps d’actuació.

Col·laboren amb nosaltres Tatiana Clavel i Santiago de la Fuente (professors de dansa contemporània i coreografia del Conservatori Superior de Dansa i membres de la Companyia La Coja Dansa) i Xavier Zamorano (músic i compositor).

 video_dansa02

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest