Els alumnes de l’EASD col·laboren amb Smart Center València

Alumnado - Grafico - Sin categoría — 16 octubre 2016

Els alumnes de segon de disseny gràfic, torns de matí i vesprada, participen en el projecte Creativity, tapes & song de Smart Center València. Aquesta activitat docent, supervisada per les professores Genoveva Albiol, Chus Gutiérrez i els professors Javier Mestre, Miguel Ángel Cremades i David Zanón, té com a objectiu crear un disseny creatiu i original per algun dels models de cotxe Smart.

Un jurat integrat per professors de l’Escola i representants de Smart Center València, escolliràn els dotze projectes més innovadors i en una gala final, celebrada a l’edifici Veles i Vents, es triarà al guanyador.

La finalitat és ajudar a posicionar València al món Smart, com una de les 38 smart cities a nivell mundial i per això han sol·licitat la col·laboració de la EASD València.

 

Los alumnos de la EASD colaboran con Smart Center Valencia
Los alumnos de segundo de diseño gráfico, turnos de mañana y tarde, participan en el proyecto Creativity, tapas & song de Smart Center Valencia. Esta actividad docente, supervisada por las profesoras Genoveva Albiol, Chus Gutiérrez y los profesores Javier Mestre, Miguel Ángel Cremades y David Zanón, tiene como objetivo crear un diseño creativo y original para alguno de los modelos de coche Smart. 

Un jurado integrado por profesores de la Escuela y representantes de Smart Center Valencia, elegirán los doce proyectos más innovadores y en una gala final, celebrada en el edificio Veles i Vents, se elegirá al ganador.

La finalidad es ayudar a posicionar Valencia en el mundo Smart, como una de las 38 smart cities a nivel mundial y para ello han solicitado la colaboración de la EASD València.

 http://www.valenciaplaza.com/smart-center-valencia-reta-la-creatividad-de-los-futuros-artistas-valencianos

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest