Festival Cinema Ciutadà Compromés

Alumnado - Estudios - Subdirección — 23 octubre 2017

Demà, 24 d´octubre, inaugurem a l’Easd València, a les 19 h, la tercera edició del Festival de Cinema Ciutadà Compromés, amb la projecció de “Filoxenia, el rapte d’Europa”, de Vicent Monsonís a la sala d’actes de Velluters.

La tercera edició del FCCC, impulsada per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), compta amb 48 audiovisuals inscrits, de format curt, mitjà i llarg, junt altres 9 produccions fora de concurs i una sessió especial de youtubers socials, que seran projectades en 27 espais culturals i associatius valencians. El FCCC convoca a produccions audiovisuals en les quals queden reflectides els problemes més urgents de la ciutadania i d’una nova regulació dels drets socials.

Projeccions Easd València, sala d’actes de Velluters:

«Filoxenia, el rapte d´Europa». 24 d´octubre. 19 h

«Monstruari», «Testigos», «Xmile», «Selecció curtmetratges EASD». 27 d´octubre. 18:30 h

Mañana, 24 de octubre, inauguramos en la Easd València, a las 19 h, la tercera edición del Festival de Cinema Ciutadà Compromés, con la proyección de «Filoxenia, el rapte d´Europa», de Vincent Monsonís en el salón de actos de Velluters.

La tercera edición del FCCC, impulsada por ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), cuenta con 48 audiovisuales inscritos, en formato de corto, medio y largometraje, junto a otras 9 proyecciones que se presentan fuera de concurso y una sesión especial de youtubers sociales, que serán proyectados en 27 espacios culturales y asociaciones de la provincia de València. El FCCC reune producciones audiovisuales en las que se reflejen los problemas más urgentes de la ciudadanía y una nueva regulación de los derechos sociales.

Projeccions Easd València, salón de actos de Velluters:


«Filoxenia, el rapte d´Europa». 24 de octubre. 19 h

«Monstruari», «Testigos», «Xmile», «Selecció curtmetratges EASD». 27 de octubre. 18:30 h

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest