Homwo obre les portes de Xina als alumnes de l’EASD

Alumnado — 30 abril 2015

Xina podria ser la propera destinació dels alumnes de l’EASD València que vulguen participar en el projecte Homwo, una empresa de disseny de productes per a la llar. El seu equip, compost per cinc antics alumnes, treballa ara en el disseny i producció d’un centre comercial.
 
Homwo és una empresa dedicada a la creació d’objectes amb dissenys creatius i funcionals que aporten comoditat i pau als espais de la vida quotidiana.

El seu equip està format per especialistes xinesos i espanyols, entre els quals es troben Luis Mateu, Toni Bretón, Adrià Espí, Javier Gascó Bou i Hernán Vidal Horta. D’aquesta forma, la cultura occidental i la visió xinesa s’uneixen per crear dissenys únics que els permet distingir-se dels altres.

Homwo obre les seves portes als alumnes de totes les especialitats de l’EASD València perquè puguen ampliar les seves aptituds. El seu equip anima a “viatjar a un país replet de possibilitats professionals i a viure una experiència laboral autèntica en una empresa creixent”. L’empresa assegura que “les condicions i caràcter de l’estada estaran supervisats i dirigits per l’equip perquè l’adaptació i integració al país siga ben còmoda i agradable”.

Per saber més envia els teus comentaris i CV/Portfolio a celeste.tian@homwo.com.

Homwo abre las puertas de China a los alumnos de la EASD

China podría ser el próximo destino de los alumnos de la EASD Valencia que quieran participar en el proyecto Homwo, una empresa de diseño de productos para el hogar. Su equipo, compuesto por cinco antiguos alumnos, trabaja ahora en el diseño y producción de un centro comercial. 


Homwo es una empresa dedicada a la creación de objetos con diseños creativos y funcionales que aportan comodidad y paz a los espacios de la vida cotidiana.

Su equipo está formado por especialistas chinos y españoles, entre los que se encuentran Luis Mateu, Toni Bretón, Adrià Espí, Javier Gascó Bou y Hernán Vidal Huerta. De esta forma, la cultura occidental y la visión china se unen para crear diseños únicos que les permite distinguirse de los demás.

Homwo abre sus puertas a los alumnos de todas las especialidades de la EASD Valencia para que puedan ampliar sus aptitudes. Su equipo anima a «viajar a un país repleto de posibilidades profesionales y a vivir una experiencia laboral auténtica en una empresa creciente». La empresa  asegura que «las condiciones y carácter de la estancia estarán supervisados y dirigidos por el equipo para que la adaptación e integración al país sea cómoda y agradable».

Para saber más envía tus comentarios y CV/Porfolio a celeste.tian@homwo.com.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest