Producte és al NUDE 2015

Producto — 06 febrero 2015
In & out

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de València està present al Saló NUDE de Fira Hàbitat València, una trobada del disseny industrial internacional que enguany s’escau a València del 9 a 13 de febrer. Nude és un apartat destinat a joves dissenyadors, noves empreses i escoles de disseny dins d’aquesta fira.

A la parada de l’Escola s’exposen els projectes dels alumnes de l’especialitat de producte elaborats a partir del tema In & out. El futllet informatiu de l’EASD ens ho explica a grans trets:

«Treure els productes d’interior a l’exterior i viceversa. És la idea d’on ha sorgit aquest conjunt de dissenys funcionals, divertits i que se n’ixen de l’entorn quotidià. Un toc elegant per a l’exterior o un toc divertit per a l’interior.»

Els joves dissenyadors formats a l’EASD que mostren la seua original solució al brief d’aquesta edició són Ángela Sarsosa, Michela d’Angelo, María Ángeles Blanes, Jessica Isidro, Sonia Bosch, Enric Carrascosa, Ángela Almela, Mika Hirota, Arturo Bascuñana y Abel Valdeolivas.

Saló NUDE, Pabelló 6, nivell 2.

 

Podeu llegir els articles sobre NUDE i l’EASD a la premsa on line:

 

 

Descarrega la revista digital Ocimag:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Una respuesta a “Producte és al NUDE 2015”