Classe magistral sobre conservació de pel·lícules

Fotografia — 11 noviembre 2019

El passat 31 d’octubre Inma Trull, responsable de la recuperació de pel·lícules domèstiques de la Filmoteca Valenciana, va visitar el centre de Vivers i va fer una classe magistral sobre les tipologies i conservació d’aquests materials.

Trull va compartir la seua experiència professional amb l’alumnat de l’optativa Gestió i creació d’arxius fotogràfics i audiovisuals domèstics, impartida pel professor Rafael Garay.

Cal destacar que es tracta de la primera col·laboració entre l’EASD València i la Filmoteca. Tal com afirma Garay, responsable de l’assignatura «a hores d’ara s’estan gestant altres activitats que presentarem pròximament, aquesta trobada ha estat un primer pas».

 

El pasado 31 de octubre Inma Trull, responsable de la recuperación de películas domésticas de la Filmoteca Valenciana, visitó el centro de Vivers y dio una clase magistral sobre las tipologías y conservación de estos materiales.

Trull compartió su experiencia profesional con el alumnado de la optativa Gestión y creación de archivos fotográficos y audiovisuales domésticos, impartida por el profesor Rafael Garay.

Se trata de la primera colaboración entre la EASD València y la Filmoteca. Tal como afirma Garay, responsable de la asignatura «en estos momentos se están gestando otras actividades que presentaremos próximamente, este encuentro ha sido un primer paso».

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest