Dos professors de Gràfic fan un taller a Itàlia

Internacional — 05 abril 2019

Paco Salabert i Dionisio Sánchez, professors de l’especialitat de Gràfic han impartit un taller de portafolis a l’Accademia della Moda di Napoli en el marc del programa Erasmus la setmana passada.

El workshop s’ha orientat a les alumnes de moda de l’Accademia, un centre soci de l’EASD molt especialitzat en confecció de roba i producte de moda.

Durant tres jornades, les participants han treballat els seus portafolis amb un programari de maquetació i sota la direcció de Paco i Dionisio.

«La sastreria de l’Accademia de Nàpols és impecable, però la comunicació en general no la tenen al mateix nivell; apliquen efectes, fan servir formats convencionals i recursos de fantasia als dossiers i catàlegs, la qual cosa no ajuda a la comunicació d’una publicació», afirma Paco.

Llavors la tasca fonamental del taller va ser simplificar els recursos gràfics, utilitzar la tipografia amb mesura i aprendre el programari. Les alumnes i professores que van participar-hi, quasi 30 en total, van mostrar la seua satisfacció per l’aprenentatge de les tècniques de maquetació i dels conceptes de comunicació gràfica.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest