Agenda abril

Agenda - Alumnado — 16 abril 2024

Estas son las actividades y eventos programados para el mes de abril de 2024.

CONFERENCIA
19 ABR — 12.30
EASD Velluters

Com a il·lustrador editorial, el principal repte amb el qual he de lluitar cada dia és traduir les paraules en imatges i assolir dates d’entrega impossibles. Comunicar un concepte utilitzant les figures de retòrica visual és el meu principal repte, encara que l’estètica hi juga un paper molt important per tal de vestir la idea final.

En esta conferencia intento explicar el meu procés d’il·lustració, basat en la metàfora i la provocació.

 

 

EXPOSICIÓN
DESDE EL 22 FEB
Vivers

 

EXPOSICIÓN
22 ABR— 9:30h
Vivers

JoiaTalks és una jornada de comunicacions en línia de diferents projectes de referència en el món de la joieria contemporània. Aquest esdeveniment es realitzarà el pròxim dia 22 d’abril al saló d’actes de la seu de Vivers. Els convidats d’aquesta primera cita són tres representants de marques de fort ressò, amb propostes de gran impacte i transcendència en el mercat i la comunicació del sector. Enguany tenim el plaer de comptar amb Raquel Suárez (Suagongo), Cristina Aristoy (Singularu) i Diego Díaz (Rod Almayate) L’acte va dirigit especialment per a l’alumnat de Grau de Joieria i Objecte i del Cicle de Joieria Artística, encara que està obert a qualsevol persona amb interés pel disseny i el màrqueting.

Vos esperem!

 

 

EXPOSICIÓN
23 ABR— 15:00h – 16:30h
Velluters

Nueva cita dentro de Academia CDICV, iniciativa del CDICV que engloba cursos, píldoras formativas y jornadas entre empresas La Casa EAD y diseñadores de interior. Además, contamos con la colaboración de EASD València que acogerá en La Pecera esta serie de talleres.

Píldora formativa a cargo de Enrique Galán, de consultoría técnica de Finsa.

A través de un recorrido por proyectos reales de distintas tipologías, veremos aplicaciones de los distintos tipos de tablero de madera, las opciones en superficies decorativas, así como otros paneles con características especiales.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest