Conferència de Masquespacio i Idecolor

Estudios — 12 febrero 2016

Dues empreses de sectors molt distints compartiran públicament a l’EASD un tema en comú: el color. La cita serà el dimecres 17 de febrer a les 12 h a la sala d’actes de Velluters.

MASQUESPACIO
És un estudi d’interiorisme i consultora creativa que vol contar les claus d’un dels seus projectes titulat 5 tendències, 5 històries i molt color. Es tracta de la seva particular visió del color a través de cinc projectes on parlaran de tendències, identitat, objectius, història, readaptació i resultats. La seua intervenció finalitzarà amb la seva pròpia definició de color.

IDECOLOR
És una empresa valenciana dedicada a la promoció de sistemes de color. La seua creació Natural Colour System (NCS) és un sistema de notació i un llenguatge de comunicació de colors implantat en múltiples sectors a nivell mundial, que facilita el treball del professional en el dia a dia amb el color. NCS és la Noma Espanyola del Color (UNE 48103) per AENOR des de 1994.
Mitjançant aquesta conferència es pretén donar a conèixer el funcionament d’aquest sistema de color, els seus avantatges combinatius i els seus usos pràctics. Triar, combinar, especificar i comunicar els colors no solament serà molt més fàcil d’ara endavant, sinó que a més tindrà una base científica.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest