Disseny al ForoMAV21

Subdirección - Unitat igualtat — 18 noviembre 2021

La professora i membre de la Unitat d’Igualtat de l’EASD València, Rosa Sáez, intervé com a ponent en la taula rodona Art, currículums educatius i gènere (veure íntegra), organitzada per MAV-Associació de Dones en les Arts Visuals i celebrada al Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) de València el passat 13 de novembre.

Rosa Saéz va presentar la comunicació Perspectiva de gènere en les ensenyances de disseny, on es fa un recorregut per totes les accions que s’han dut a terme cada 25N i 8M a la nostra escola des de 2016. També es va informar dels primers treballs realitzats per la Unitat d’Igualtat: un vídeo divulgatiu per a l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEACV) i el primer informe de diagnòstic sobre igualtat a l’EASD València. Per últim, Sáez va detallar les línies d’actuació en les que treballa la Unitat d’Igualtat per al curs 2021-2022, les quals passen per una incorporació de la perspectiva de gènere i la igualtat real a l’activitat docent i no docent del centre. La Unitat d’Igualtat de l’EASD València està coordinada per la professsora Ana Pastor i, a més de Rosa Saez, en formen part també les docents Anabel Andreu i Tonuca Benlloch.

Per la seua banda, MAV és una associació que treballa per la igualtat de gènere amb més de 600 sòcies procedents de tots els territoris d’Estat espanyol, que abasten els diversos àmbits de les arts: investigadores, artistes, comissàries, gestores culturals, docents, galeristes, periodistes especialitzades, directores, coordinadores i tècniques de centres d’art, editores, dissenyadores, crítiques, col·leccionistes, arquitectes, etc.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest