La instal·lació Fractal Tree està a la Peixera

Alumnado - Interiores — 26 marzo 2014
Fractal Tree

Els alumnes d’Interiors Maria Monteiro i Christian Sentandreu, han reubicat Fractal Tree, un treball efímer en cartró que combina l’interiorisme, l’escultura i l’espai públic.

Es tracta de tres arbres de cartró construits a partir de la repetició d’un únic element, que ara es poden contemplar a la Peixera de l’Escola de Velluters, la passarel·la del segon pis.

El projecte neix de l’assignatura Projectes d’Elements Industrialitzables, 3er curs de Disseny d’Interiors en col·laboració amb l’empresa Comrec i impulsat per la professora Maria Melgarejo.

Fracta Tree és una estructura efímera auto-portant amb objectes industrialitzables. S’ha emprat cartró per reduir el cost dels materials i de les eines de fabricació, a més a més s’ha fet servir el triàngle equilàter com a forma bàsica que creix proporcionalment. L’estructura s’acobla a l’entorn, que per la seua banda modifica la disposició de les peces de manera única; la llum i les ombres projectades varien amb el transcurs del dia.

Tot coincidint amb la inauguració de Diálogos 2014, Monteiro i Sentandreu van muntar les tres figures fruit de la multiplicació i escala d’una sola peça amb l’objectiu d’identificar l’espai de l’Escola i convidar els assitents a entra-hi. El mal oratge, però, els va obligar a retirar la instal·lació i cercar un altre lloc per exposar-la.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest