L’eMove Festival premia dos treballs audiovisuals de l’EASD València

Alumnado - Estudios - Fotografia - Moda — 28 octubre 2021

El Festival Escolar i Universitari de les Arts Audiovisuals va celebrar a València, el passat 23 d’octubre, la gal·la de lliurament dels seus guardons anuals corresponents a la cinquena (2020) i sisena edició (2021). El certamen, on participen projectes nacionals i internacionals, premia els millors treballs audiovisuals d’alumnes de diferents nivells educatius.

 

El fashion film Virobirdo de l’alumna de Disseny de Moda, Ana Indira Castañ, realitzat per a la comunicació del seu projecte de TFG, i el curtmetratge Madre mía tú pa’ qué, amb guió i direcció d’Álex Guzmán, alumne de l’itinerari de Fotografia i Creació Audiovisual, van obtenir els guardons en les categories d’espot i curtmetratge respectivament pel que fa a l’apartat d’ensenyament universitari de l’edició 2020. Aquest darrer treball va ser realitzat en el marc de l’assignatura optativa Taller de curtmetratge de ficció, impartida per la professora Gràcia Sarrión, i va comptar amb un equip de producció format també per Marta Ruíz, Alejandro Blanes, Cèlia Cardona, Lluna Gago, Azucena Calero, Ana Postigo, Sergio Olmo, Sheila Expósito, Irene Rioja i Yeimy Villegas, alumnes tots i totes de diferents especialitats de l’EASD València.

L’eMove Festival té com a un dels seus objectius motivar i reconéixer la creativitat dels/les futurs/es professionals de les arts, en especial en el camp de la producció audiovisual, i fomentar una educació en valors a través de la imatge.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest