Taller de còmic social amb Paco Roca

Alumnado — 23 marzo 2016

Del 6 al 20 d’abril, el reconegut dibuixant valencià Paco Roca dirigirà un taller d’historieta social a l’EASD de València, orientat a alumnes i a membres de la Fundació Horta Sud, l’entitat organitzadora.

Es tracta d’un taller pràctic de 12 hores en total que s’organitza en dos sessions setmanals, de dues hores cadascuna, al llarg de tres setmanes. Les sessions estaran dirigides de forma alterna per Paco Roca i per Antonio Javier García González, professor de dibuix de l’Escola que fa l’assignatura Art seqüencial i còmic.

Les distintes propostes narratives es faran des de la Fundació Horta Sud i seran treballades en grup pels alumnes amb l’objectiu de contar històries sobre associacions altruistes.

Segons l’organització «Les persones participants en el taller abordaran un projecte a partir de testimonis reals, els quals estan basats en vivències de persones associades a col·lectius que treballen per causes justes i pel bé comú i els participants convertiran el testimoniatge triat en una història de còmic».

Els projectes es faran en dues fases; primer s’elaborarà una vinyeta que sintetitze els valors essencials del testimoni escollit. En segon lloc es desenvoluparà la història completa. La vinyeta model es lliurarà el pròxim 29 d’abril; hi haurà temps per lliurar la historieta completa fins el 30 de juny.

Amplia la informació als següents enllaços:

ADMESOS
Paula Rubio Oliver, José Ramón Prats Carbonell, Laura Di Mascio Escribano, Gonzalo Sierra Ingelmo, Oscar Lucas García Lorenzo, Juan José Peña Vila-Belda, Edelweiss Gascón Gracia, Luis Pérez Picazo, Itzel Marcela Milla Chávez, Julio Guijarro Muñoz, Gabriel Sebastián Molinaro San Martín, Hugo Diaz González, Juan Daniel Otero Gascó, Vicente Ureña, Javier Fortes, Andrés Mellado de la Hoz, Adrián Vidal Cerveró, Gabriela Martínez Juárez, Luis Sánchez Garví i Sandra Moreno Navarro.

LLISTA D’ESPERA
Raúl Macías Ruiz, Víctor Crespo Gutiérrez, Noel Casells Bolinches, David Olmos Tejedor, Alba García García, Daniel Senovilla Hernández, Marco Fabuel Robledo, Julio Lurbe Pérez, David Martínez Calero, Nacho Pérez Rubio, Miguel Galbis Calomarde, Pedro Martínez Millán, Pau Seguí Pellicer, Carla Codoñer i Paula Pérez Contell.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest