Taller de portfoli per a Erasmus

Alumnado - Internacional — 02 febrero 2017

Si vas a fer una mobilitat erasmus l’any vinent és convenient assistir al taller de Pablo Ejarque, dissenyador i antic alumne de l’Escola. Pablo us ensenyarà a crear, millorar i publicar el vostre portfoli personal, una eina esencial per a arribar a la universitat estrangera que tu desitges.

L’Oficina Internacional de l’EASD de València organitza el curs per aquells i aquelles que sol·liciteu ajuda des del punt de vista gràfic. Volem transmetre-vos la importància que un bon portfoli pot tindre en la vida d’un o d’una estudiant. Presentar correctament els teus treballs i mostrar les teues habilitats evitaran el rebuig d’una universitat europea o et facilitarà un accés digne al món laboral.

Dimecres 8 de febrer, 16.00 h
Aula 1.0 del centre Velluters

Inscriu-te enviant un correu a: actividades_int@easdvalencia.com

 

Si vas a hacer una movilidad erasmus el próximo año puedes asistir al taller de Pablo Ejarque, diseñador y antiguo alumno de la Escuela. Pablo os enseñará a crear, mejorar y publicar vuestro porfolio personal, una herramienta esencial para llegar a la universidad extranjera que tú desees.

La Oficina Internacional de la EASD de València organiza el curso para aquellos y aquellas que solicitéis ayuda desde el punto de vista gráfico. Queremos transmitiros la importancia que un buen porfolio puede tener en la vida de un o una estudiante. Presentar correctamente tus trabajos y mostrar tus habilidades evitarán el rechazo de una universidad europea o te facilitará un acceso digno al mundo laboral.

Miércoles 8 de febrero, 16.00 h
Aula 1.0 del centro Velluters

Inscríbete enviando un correo a: actividades_int@easdvalencia.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest