Workshops de acuarela con Ale Casanova

Alumnado - Ilustración — 14 diciembre 2022

Durant la darrera setmana de novembre, l’artista valencià @casanova_ale ha impartit tres workshops d’aquarel·la als grups de 1r curs del Grau en Il·lustració a l’assignatura Dibuix i tècniques gràfiques.


Després d’una introducció tècnica quant a pinzells, aglutinants, vehicles, paper i marques, ha explicat una teoria del color aplicada a potenciar les propietats de l’aquarel·la així com diferents procediments tècnics. De forma posterior ens ha compartit, de forma clara, una de les seues metodologies per capes de colors purs: Ha anat realitzant una demo mentre n’explicava les diferents fases, Entre elles, l’alumnat pintava seguint les pautes donades mentre Ale els donava valuosos consells. Tant l’alumnat com el professorat de dibuix implicat (Nieves Torralba, Juan M. Grau i Jordi Gamón) agraeixen al Departament d’especialitat i a l’Easd haver fet possible la realització dels tallers, i a Ale Casanova, ser tan proper i professional. Esperem que tornes aviat!!

Durante la última semana de noviembre, el artista valenciano @casanova_ale ha impartido tres workshops de acuarela a los grupos de 1er curso del Grado en Ilustración en la asignatura Dibujo y técnicas gráficas.

Tras una introducción técnica en cuanto a pinceles, aglutinantes, vehículos, papel y marcas, ha explicado una teoría del color aplicada a potenciar las propiedades de la acuarela, así como diferentes procedimientos técnicos. De forma posterior nos ha compartido, de forma clara, una de sus metodologías por capas de colores puros: Ha ido realizando una demo mientras explicaba las diferentes fases de la misma, Entre ellas, el alumnado pintaba siguiendo las pautas dadas mientras Ale les daba valiosos consejos. Tanto el alumnado como el profesorado de dibujo implicado (Nieves Torralba, Juan Grau y Jordi Gamón) agradecen al Departamento de especialidad y a la Easd haber hecho posible la realización de los talleres, y a Ale Casanova, su cercanía y profesionalidad. ¡¡Esperamos que vuelvas pronto!!

@ale_casanova

@nieves_torralba

@jordi_gamon

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest