Exposició de fotografia al carrer durant el Berenar de Primavera

Alumnado - Fotografia — 14 abril 2014
Berenar de primavera

El Col·lectiu de mares i pares de Ciutat Vella amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de DIsseny de València han fet un projecte fotogràfic conjunt: una exposició a la façana de l’Escola, a la plaça Viriato, que representa els espais públics de la ciutat.

La inauguració va ser el 4 d’abril durant el Berenar de Primavera, un acte estacional on el col·lectiu de mares i pares ocupa espais públics degradats o infrautilitzats per tal de donar-los un altre ús. L’anterior actuació dels veïns va ser al Berenar d’hivern, quan l’agrupació va convertir en parc un espai residual a tocar el mercat de Mossén Sorell, lloc emblemàtic del Barri del Carme de València.

L’Escola ha fet la seua aportació exposant a l’exterior del Centre Velluters de l’Escola les instantànies dels alumnes del Laboratori d’imatge fotogràfica, de l’especialitat de disseny gràfic.

Les fotos de l’acte són d’Iris Girón.

berenar_primavera03 berenar_primavera04 berenar_primavera05 berenar_primavera06 berenar_primavera07 berenar_primavera08 berenar_primavera09 berenar_primavera10 berenar_primavera02

       

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest