Finalitza l’onzena edició de Diálogos

Sin categoría — 11 febrero 2014
Sala d'actes Centre Velluters

El passat divendres 7 de febrer va concloure Diálogos 2014, la trobada anual de disseny a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.
En aquesta onzena edició hem gaudit de la presència de 15 destacades figures del disseny nacional i internacional en les modalitats de gràfic, interiors, moda, producte o fotografia.
Diàlogos està considerat un dels actes més rellevants del nostre territori relacionats amb els distints àmbits del disseny.

Een paraules del subdirector de l’Escola i organitzador de les jornades, Nacho Lavernia, “Diálogos ha evolucionat i en les darreres edicions ha obert la participació a professionals de fora de la Comunitat Valenciana i d’altres països europeus. Cada edició es consolida com una aposta per incorporar al professional a l’ensenyament del disseny».

La directora de l’ISEACV, Julia climent, va declarar durant la inauguració que «rere 11 edicions, Diálogos és un fòrum acadèmic consolidat i de qualitat que ha esdevingut un referent a l’àmbit del disseny».

L’edición d’enguany es va celebrar els dies 5, 6 i 7 de febrer a la seu de Velluters de l’Escola, podeu ampliar la informació i descarregar la programació de la passada onzena edició al web de Diálogos.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest