L’Escola és al NUDE 2014 de Fira Hàbitat

Alumnado - Máster producto - Producto — 12 febrero 2014
Nude 2014

Un any més l’Escola de València té el seu estand al Saló NUDE de Fira Hàbitat València, un exel·lent aparador del disseny industrial internacional. A la parada de l’Escola s’exposen Projectes Finals de Carrera d’alumnes de producte, tant dels Estudis Superiors de Disseny de Producte com del Màster de Creativitat i Desenvolupament de Producte.

La fira internacional NUDE es defineix a sí mateixa com un fòrum d’intercanvi d’idees, un lloc de visita obligada de fabricants, canals de distribució, prescriptors i de mitjans de comunicació d’arreu del món.

Els joves dissenyadors formats a l’EASD que mostren els seus projectes finals en aquesta edició són Inés Andrés, Juanma Barreda, Carmelo Bisbal, Salvador Bru, Eugenia Foces, Javier Marco i Aida Medina per la banda dels Estudis Superiors, i Carla Gutiérrez Viña, Miguel Piqueras Garrigós, Pilar Acón Segura i Javier Arregui García per la del màster.

«Exposar al NUDE és un dels objectius que es marca qualsevol dissenyador o dissenyadora de producte quan comença la seua carrera», declaren els ex alumnes en un fullet de mà elaborat per al NUDE que explica les seues creacions i trajectòries.

Saló NUDE / Vestíbul 6 / Nivell 2 / Stand D

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest