Primera promoció de postgrau de l’EASD de València

Máster producto — 14 octubre 2013
Master de producte

Cinc estudiants del màster de Creativitat i desenvolupament de producte han estat homenatjats a Alacant durant l’acte d’apertura de curs, el passat 10 d’octubre.

Les directives dels tretze centres d’Ensenyaments Artístics valencians van acudir als Conservatoris Superior de Música i Dansa d’Alacant per iniciar oficialment el nou curs en presència de Júlia Climent, directora de l’ISEACV, altres personalitats de la ciutat i la Consellera d’Educació, Cultura i Esports.

DIPLOMES

Desprès de les intervencions dels ponents i una actuació de música i dansa, es van lliurar trenta-nou diplomes dels quatre màsters oficials que l’ISEA ofereix des del curs passat, els primers de tot Espanya en ensenyaments artístics.

Carla Gutiérrez Viña, Miguel Piqueras Garrigós, Pilar Acón Segura, Vicente Aleixandre Aznar i Javier Arregui García són els postgraduats i postgraduades que han obtingut aquest títol, tot i que solament dos hi van poder asistir i recollir els seus diplomes.

A hores d’ara els quatre màsters oficials s’imparteixen al Conservatori Superior de Música d’Alacant, Conservatori Superior de Música de València, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València. Enguany, però, l’oferta de postgraus es consolida i s’amplia amb dos màsters més d’àmbit músical.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest